donderdag 18 juli 2013

Weird stuff on tha intahwebz



Heyheyhey!

Vandaag geen beauty-gerelateerd artikel, maar iets heel anders. Het internet is een wijd heelal met vele rare dingen en spullen. Hieronder vinden jullie een greep uit dit nogal 'aparte' assortiment.




Altijd al fan geweest van kleurboeken, maar toch klaar met alle tekeningetjes van konijnen en bloemen? Dan zijn deze 2 kleurboeken echt iets voor jou! Voor $6,29 en $8,09 heb je ze al in huis!


Dol op aparte sieraden? Deze armband is dan niet te missen in je collectie! Voor maar €106,25 heb je 'm al in huis. Misschien ook handig als een tand uitvalt, dan heb je per direct een vervanger.


Vervelen tijdens je werk is nergens meer voor nodig met dit speciale zand! Geen vies bureau en snel op te ruimen als je baas langs komt. Als je $19,99 betaald, heb je het al in huis.


Bang dat je iPhone kou gaat vatten in de winter? Je hoeft je geen zorgen meer te maken, want er zijn nu ook vuilniszakjassen voor je telefoon! Want $20 uitgeven is altijd beter dan dat ding gewoon in je (warme) broekzak stoppen.


Heb je het altijd al leuk gevonden om eieren en pannenkoeken te eten in vormpjes, zoals hartjes/beren/bloemetjes - you name it. Misschien dat deze pan voor $4,44 nog wat extra's aan je maaltijd toevoegt, al betwijfel ik dat erg.


Ook zijn er genoeg tassen te vinden op het wereldwijde web. Zoals deze kippentas. Aandacht trekken en mensen laten schrikken zijn instant toevoegingen. En voor €29,99 kun je 'm dan toch niet laten liggen? 


Voor de fans of juist de vijanden van Barack Obama; zie hier het wc-papier met 'The President of the United States of America'. En dit is simpel te vinden op Ebay.


Dol op kauwgom én bacon? Je betaald $5 en je kan genieten van kauwbare bacon waarbij je langer de smaak proeft. Als het dan al lekker is.. Oja, vergeet ook niet die $10,50 aan verzendkosten.


Het internet is niet compleet zonder unicorn stuff. Look fabulous met je eigen unicorn rugzak voor $29,99, laat je evil cat zijn persoonlijkheid tonen met de opblaasbare eenhoorn hoorn ($4,99) en als je altijd al eenhoorn vlees zou willen eten (in de vorm van een pluche knuffel), ga je naar Ebay en leg je even $14,99 neer en ben je ready to shine like a unicorn!

Well, that sh*t was cray.

Kisses,

Daphne


1 opmerking: